Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری محله_مژگان مهرابی:این مرکز درمانی ظاهر نونواری دارد و این نشان می‌دهد که بارها ساختمان آن مرمت شده‌است. فضای بیمارستان به رغم کوچک بودنش امکانات رفاهی مناسبی برای استفاده بیماران و همراهان آنها فراهم کرده‌است. فضای سبز چشمنوازی آن در قسمت جنوبی‌اش، فضای دلنوازی را برای استراحت همراهان بیماران به وجودآورده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلو ساختمان مرکزی، سردیس مردی دیده می‌شود که متعلق به «مرحوم مهدی صبوحی» واقف بیمارستان است. بنای بیمارستان اوایل دهه ۴۰ پایه‌گذاری شده اما شکل‌گیری آن ماجرای جالبی دارد. در آن سال‌ها، مردی به نام «مهدی صبوحی» از تجار سرشناس تهران که در بازار از راه پوست‌فروشی کسب درآمده داشته، برای ساخت بیمارستان اقدام می‌کند.

مرحوم صبوحی با همه دارایی و ثروتی که خدا به او عطا کرده بود اما از داشتن نعمت اولاد محروم بود و همین او را ترغیب می‌کرد اموالش را در راه درست هزینه کند. از آنجاکه اراضی زیادی در خیابان فداییان اسلام داشته قطعه‌ای از آن را برای ساخت بیمارستان وقف می‌کند.

تا مدت‌ها کسی برای ساختش اقدام نمی‌کند و مرحوم صبوحی وجهی را که برای خرید اتومبیل کنار گذاشته بوده برای ساخت بیمارستان هدیه می‌کند. طراحی بنا را هم به دست استاد لرزاده از معماران به نام تهران می‌سپارد. در سال ۱۳۴۴ فاز اول بیمارستان به‌صورت کلینیک ساخته می‌شود.

سپس با توسعه این بیمارستان در سال ۱۳۶۲ ساختمان درمانی با ۳۰۰ تخت مصوب به‌طوررسمی‌ افتتاح می‌شود. بیمارستان مهدیه تنها موقوفه مرحوم صبوحی نیست او در کنار این مرکز درمانی، مسجد مهدیه، دارالایتام و مدرسه علوم دینی را هم ساخته است. مزار این مرد بزرگ و خیّر در گوشه مسجدی در همسایگی بیمارستان قرار دارد.  

کد خبر 567256 برچسب‌ها همشهری محله آموزشی بیماری - بیمارستان شهر پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله آموزشی بیماری بیمارستان شهر پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۹۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • پیام تسلیت سخنگوی شهرداری تهران در پی درگذشت مرحوم تبریزی
  • حرکت آیت‌الله لاری زمینه‌ساز شکل‌گیری انقلابی بر مبنای نظریه ولایت مطلقه فقیه است
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • صدای مرحوم مسعود اسکویی را بشنوید
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود