Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وبدا، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در این مراسم با اشاره به انجام فعالیت های اثربخش  در بیمارستان مهدیه در راستای خدمات درمانی خصوصا به بانوان، ارتقای زیرساخت های این مرکز را خواستار شد.  

وی با تاکید بر اهمیت توسعه بیمارستان مهدیه، به موقعیت جغرافیایی ویژه این مرکز اشاره کرد و گفت: این بیمارستان از معدود بیمارستان های دارای زمین با پتانسیل توسعه ای و افزایش بنا در تهران است بنابراین باید  توسعه این مرکز در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جان بابایی با اشاره به ضرورت شکل گیری بیمارستان ارائه دهنده خدمات جامع در حوزه تخصصی زنان، تسریع در روند توسعه ای بیمارستان مهدیه را با هدف ایجاد بیمارستان جنرال در حوزه زنان، تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را مورد تاکید قرار داد.

توسعه زیرساخت های بیمارستان مهدیه در دستور کار

معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: توسعه زیرساخت های بیمارستان مهدیه باید به عنوان بیمارستانی مگاهاسپیتال در دستور کار باشد، بیمارستانی با تجهیزات کامل  که قادر باشد تمام خدمات را به صورت ملی و بین المللی ارایه دهد.

 جان بابایی با اشاره به این که باید برای تمامی ابعاد درمانی زنان برنامه ای مدون داشته باشیم عنوان کرد: برنامه ریزی وسیع و متناسب با نیازها و در ادامه تقویت زیرساخت ها راهکار موثری برای ارتقای سلامت زنان است.

توسعه و افزایش تخت های بخش NICU نوزادان در بیمارستان مهدیه به عنوان بزرگترین بخش خدمت دهنده به نوزادان در کشور و راه اندازی بخش ICU  جامع تر برای مادردان پرخطر از دیگر مواردی بود که معاون درمان وزیر بهداشت ضرورت تامین آن را خواستار شد.

وی با بیان این مهم که فقدان کلینیک جامع سلامت جنسی و باروری در کشور به خوبی احساس می شود خاطرنشان کرد: راه اندازی این کلینیک می تواند به میزان قابل توجهی چالش های خانواده ها و خصوصا باروری بانوان را مرتفع کند.

وی با تاکید بر اهمیت راه اندازی بانک جنین، تخمک و اسپرم در بیمارستان مهدیه برای افراد دارای بیماری های  صعب العلاج خاطرنشان کرد: بیماران صعب العلاج که در سن باروری قرار دارند، قبل از شروع درمان های رادیوتراپی یا شیمی درمانی با راه اندازی این بانک می توانند بدون نگرانی به فکر فرزند یا فرزندان آینده خود باشند.

تاکید بر ترمیم روند جذب اعضای هیات علمی بیمارستان مهدیه

 علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست با اشاره به جایگاه ممتاز بیمارستان مهدیه در کشور اظهار کرد: استراتژی دانشگاه، تبدیل شدن بیمارستان مهدیه به مرکزی جامع برای زنان ضمن ارائه کلیه خدمات درمانی، بهداشتی و بازتوانی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شرایط و موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد بیمارستان مهدیه، افزایش و توسعه زیرساخت ها و همچنین توسعه فضای فیزیکی بیمارستان مهدیه را در دستور کار قرار داد.

وی  در ادامه با بیان این که افزایش و ترمیم روند جذب اعضای هیات علمی بیمارستان مهدیه یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه است ادامه داد: بیمارستان مهدیه ارائه دهنده حجم و تنوع بالای خدمات درمانی و بهداشتی به مردم است، باید تلاش کنیم تا ظرفیت های ارزشمند این بیمارستان به شکل شایسته ای به گروههای هدف شناسانده شود.

زالی ادامه داد: بیمارستان مهدیه با پتانسیل های بالایی که دارد می تواند پیشتاز روش های نوین زایمان در کشور باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه از آمادگی مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه برای جذب اعضای هیات علمی در این بیمارستان خبر داد و  اجرای تمهیداتی برای کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در زایمان های پرخطر را ضروری دانست.

وی شکل گیری مرکز تحقیقات پژوهشی ویژه در حوزه ارائه خدمات تخصصی به بانوان را خواستار شد.  

افتتاح بخش سی تی اسکن در مهدیه، بخش اعظمی از نیازهای پاراکلینکی را تامین می کند

 شهرزاد زاده مدرس رییس بیمارستان مهدیه نیز در این نشست با اشاره به تاریخچه این مرکز و این موضوع که اساس این بیمارستان با وقف پایه گذاری شده است، اظهار کرد: این مرکز اصلی ترین مرکز زایمان در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی است که خدماتی همچون درمان نازایی، سرطان زنان، درمان دیابت جراحی و درمان تخصصی نوزادان و اطفال را در دستور کار دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح های منتخب تخصصی در این مرکز به مواردی همچون زایمان فیزیولوژی، مشاوره در خصوص تماس پوست به پوست با نوزادان و مشاوره شیردهی اشاره کرد.

رییس بیمارستان مهدیه راه اندازی بخش گوارش در این مرکز را مورد تاکید قرارداد و افزود: افتتاح بخش سی تی اسکن در این مرکز بخش اعظمی از نیازهای پاراکلینکی را تامین می کند.  

شهرزاد زاده مدرس در ادامه‌ از فعالیت ۷۵ پزشک به صورت ضریب k، هیات علمی، مقیمی، کارانه ای و درمانی و ۴۲۱ پرسنل غیرپزشک در این مرکز خبر داد.

تبدیل این مرکز به مرکز منتخب و جامع زنان با هدف تامین و ارتقا سلامت بانوان و همچنین تربیت نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص از مهم‌ترین چشم اندازهای مرکز مهدیه بود که رییس بیمارستان به آن اشاره کرد و ادامه داد: این مرکز بیش‌ از پنج تا شش هزار زایمان در سال، انجام اعمال جراحی متعدد و ارائه خدمات نازایی را در دستور کار دارد.

وی با بیان این‌که آموزش یکی از مهم‌ترین ماموریت های بیمارستان مهدیه است، از اجرای برنامه های آموزشی موثر با آخرین روش های نوین دنیا در این مرکز خبر داد و گفت: یکی از مهم‌ترین اهدافی که در این مرکز  با جدیت دنبال می شود کمک به افزایش نرخ باروری است.  

رییس بیمارستان مهدیه در ادامه با اشاره به این که با همت متخصصان داخلی پیشرفته ترین روش نمونه برداری ضایعات پیش سرطانی سینه در بیمارستان مهدیه ممکن شده، تصریح کرد: ساخت بیوپسی سینه به صورت صددرصد ایرانی و با دانش بومی متخصصان داخلی در این مرکز انجام می شود، به کمک این روش حجم توده های بسیارکوچک نیز قابل بررسی و شناسایی خواهد بود.

برچسب‌ها قاسم جان بابایی مراسم افتتاح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاسم جان بابایی مراسم افتتاح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قاسم جان بابایی مراسم افتتاح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان مهدیه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان مهدیه بیمارستان مهدیه رییس بیمارستان دستور کار راه اندازی جان بابایی زیرساخت ها هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور از افتتاح بیش از ۱۶هزار تخت بیمارستانی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن منصوری، ظهر امروز، در بازدید از بیمارستان در دست ساخت نیایش گفت: دولت توجه ویژه‌ای به توسعۀ زیرساخت‌های بهداشت و درمان دارد.

او با بیان اینکه سرانۀ زیرساخت‌های بهداشت و درمان در لرستان نسبت به میانگین کشور کمتر است، اضافه کرد: بیمارستان نیایش مصوبه سفر رئیس‌جمهور به این استان است.

منصوری: بر احیای واحدهای راکد متمرکز شده‌ایم + فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تأکید کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در دو سال گذشته 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و این پروژه اکنون به 65 درصد پیشرفت رسیده‌است.

منصوری بیان کرد: 2000میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان نیایش خرم‌آباد نیاز است که بخشی از این اعتبار باید در بودجۀ جاری کشور و بخشی نیز با کمک منابع استانی تأمین شود.

او خاطرنشان کرد: بیش از 16هزار تخت بیمارستانی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در کشور افتتاح شده‌‌‌ و به بهره‌برداری رسیده‌است.

عملیات اجرایی بیمارستان نیایش خرم‌آباد در زمینی به‌مساحت 107 هزار مترمربع در 14 بلوک در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند سال 1390 آغاز شده‌است.

بیمارستان 551 تختخوابه نیایش بنا بود 36 ماه به بهره‌برداری برسد، اما پس از گذشت 10سال هنوز نیمه‌کاره است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان امید شهرستان مهرستان
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران